Mateřská škola Kamarád

Pojmenování vyplynulo z obsahu našeho motta: Kdo se časně probudí, koho rosa nestudí, kdo se směje místo pláče, a kdo zpívá, tančí, skáče, dovede si hrát, kdo neumí závidět, a komu se líbí svět, ten je náš KAMARÁD!

Jedná se o čtyřtřídní zařízení, které je umístěno ve dvoupodlažní budově s dvěma samostatnými vchody. V přízemí této budovy je moderně vybavená kuchyně, prádelna a kanceláře mateřské školy. V prvním a druhém patře jsou čtyři oddělení, každé s vlastní hernou, třídou, pokojíčkem, výdejní kuchyňkou, šatnou, kabinetem a sociálním zařízením. Rozsáhlá zahrada se 4 pískovišti zakrytými sítěmi, okrasným záhonem, brouzdalištěm s vodními atrakcemi, poskytuje dětem maximální možnost pohybu a rozvoje všestranných dovedností, ale i relaxace a odpočinku. Dětem je k dispozici zahradní trampolína, v zimních měsících kopec na sáňkování.

Odloučené pracoviště MŠ Hrubínova je trojtřídní. Nachází se v příjemné lokalitě Labská kotlina II. přibližně 400m od MŠ Veverkova Je to dvoupodlažní účelově zařízená budova se dvěma samostatnými vchody. V přízemí je 1 prostorná třída a herna se sociálním zařízením, šatnou a kuchyňkou. Dále je v přízemí umístěna kancelář a vlastní kuchyně. V prvním patře jsou dvě třídy, herna a pokojíčky se sociálním zařízením, šatnami a kuchyňkami.  Budovu obklopuje zahrada se vzrostlou zelení. Pro každou třídu je zde pískoviště a stolky s lavičkami, hračky a pomůcky na venkovní využití, se ukládají do dvou chatek. V letním období děti využívají brouzdaliště s vodními atrakcemi.

Obě budovy jsou vytápěny centrálním ústředním topením a chráněny bezpečnostním systémem.

 
 
Více zde: http://mskamaradhk.webnode.cz/o-nas3/prezentace-skoly/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma: http://www.webnode.cz

QR kód


Kontakty

495 538 706,

Adresa

Veverkova 1495
Hradec Králové
50002

GPS souřadnice

50°12'3.888"N, 15°48'58.028"E

Mapa

Mohlo by se hodit
Doporučujeme