Krajská hygienická stanice Hradec Králové

Krajská hygienická stanice Královéhradeckého kraje se sídlem v Hradci Králové na ulici Habrmanova informuje na příklad o nebezpečných výrobcích, v létě o kvalitě vody, v době povodní poskytovala bezplatnou možnost vyšetření studní apod.

Úřední hodiny Krajské hygienické stanice v Hradci Králové

Krajská hygienická stanice v Hradci Králové má úřední dny od pondělí do pátku. Úřední hodiny jsou v pondělí a ve středu do 8 do 17 hodin. V úterý, ve čtvrtek a v pátek jsou úřední hodiny od 8 do 14 hodin. 

Kontakt pro nahlášení život ohrožujícího infekčního onemocnění

V případě podezření na život ohrožující nebo rychle se šířící infekční onemocnění nebo epidemický výskyt nemoci kontaktujte pracovníky Krajského hygienické stanice v Hradci Králové:Krajská hygienická stanice v Hradci Králové

Krajská hygienická stanice Královéhradeckého kraje se sídlem v Hradci Králové se zabývá hygienou práce, hygienou výživy, obecnou a komunální hygienou, hygienou dětí a mladistvých, protiepidemickou hygienou a dále pak se účastní územního a stavebního řízení.

Krajská hygienická stanice sleduje také kvalitu a čistotu vody na Koupalištích v Hradci Králové v jejich okolí.

Hygienická stanice v Hradci Králové také informuje o tom, jaké jsou povinnosti provozovatelé dětských táborů a dalších zotavovacích akcí pro děti.  

Územní pracoviště Krajské hygienické stanice Královéhradeckého kraje

Krajská hygienická stanice Královéhradeckého kraje má své podobčky v Hradci Králové, v Jičíně, v Náchodě, v Rychnově nad Kněžnou a v Trutnově.

QR kód


Kontakty

, 495 058 502

Adresa

Habrmanova 19
Hradec Králové
50101

GPS souřadnice

50°12'34.617"N, 15°48'45.616"E

Mapa

Mohlo by se hodit
Doporučujeme